Üye Girişi


DİRİLİŞ ÜÇLEMESİ 1: DİRENİŞ

/ Mira Grant
Kitap Adı : DİRİLİŞ ÜÇLEMESİ 1: DİRENİŞ  
Çevirmen : Sinan Okan Çavuş
Orjinal Adı : Feed (İngilizce)
Yayın Tarihi : Ocak 2014
ISBN : 978-605-343-156-5
Sayfa : 496
Ebat : 13,5 x 21

Kitap Hakkında

Ölü ya da diri, gerçek uyumaz.
Adım Georgia Mason ve size yalvarıyorum.
Hâlâ şansınız varken direnin.

Yıl 2014.
Artık kimse ne nezle oluyor ne de kansere yakalanıyor.
Tek sorun, hortlayan ölüler.
Kendinizi hâlâ güvende hissediyor musunuz?

ŞANSINIZ VARKEN
DİRENİN!

“Kesinlikle şoke edici...”
-The Daily Telegraph

“Robert A. Heinlein’ın yazmış olabileceği bir zombi romanı.”
-Sci-Fi Magazine

Publishers Weekly 2010’un En İyi Kitabı.

2011 Hugo Ödülü Adayı!

Okur Yorumları

0 ELİJAH 01 11 2015
GERCEKTEN COK FARKLI COK AKICI BIR KITAP.........................
0 Sindirella 31 01 2016
Kesinlikle ikinci kitabın yayınlanması gerekiyor harikanın ötesinde bir kitaptı. İkincisi umarım en kısa zamanda çevrilip ülkemizdede okuyucuyla buluşmalı.
0 wastey 26 02 2017
İnanılmazdı.. Ne TWD nede başkası yerini tutabilir devam kitaplarının basılmasını istiyoruz! Umarım kısa zamanda çevirilerek basılır.Anında listeme ekleyeceğim..
Kitap hakkında yorum yapmak için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye girişi için tıklayınız.
Eğer üye değilseniz, üye olmak için tıklayınız.

Yazar Hakkında

Kaliforniya’da doğup büyümüş olan Mira Grant, hayatı boyunca korku filmleri, korkunç virüsler ve yaşayan ölülerin kaçınılmaz tehdidiyle ilgili çalışmalar yapmıştır. Üniversitede, Mısır Tarlasına Korkunç Bir Ruh Çağırma Potansiyeli En Yüksek Kişi unvanını almıştır. Grant ayrıca, Yatılı Korku Filmleri Sağ Kalım Kampı’nın kurucu üyelerinden olup, Bataklık Yamyamları senaryosundaki sağ kalım rekoru hâlâ geçilememiştir. Mira döküntü bir çiftlik evinde, kediler, korku filmleri, çizgi romanlar ve korkunç hastalıklarla ilgili kitaplardan oluşan bir zenginlik içinde yaşamaktadır. Yazmadığı zamanlarda vaktini seyahat ederek, üniversitelerin viroloji kurslarını denetleyerek ve insana iyi gelmeyecek kadar daha fazla korku filmi izleyerek geçirmektedir. En sevdiği tatil yerleri Seattle, Londra ve Alabama, Huntsville’in hemen dışında yer alan geniş, hayaletli bir mısır tarlası labirentidir. Mira, yatağının altında bir palayla uyumaktadır ve size de aynısını yapmanızı şiddetle tavsiye eder. Yazarla ilgili daha fazla bilgiye www.miragrant.com’dan ya da kendisini twitter@seananmcguire adresinden takip ederek ulaşabilirsiniz. 

Yazarın Diğer Kitapları

 
 
Bu Kitabı İnceleyenler Aşağıdaki Kitaplarıda İncelediler